Björn Rosenström & Det jävla bandet er klar for kraftfestivalen 2017

Björn Rosenström er en svensk artist og låtskriver med stor suksess i Norge og Sverige gjennom mange år. Fra å ha startet som trubadur opptrer han i dag med ”Det jävla bandet”. I tillegg til å være artist å låtskriver er Rosenström
også jurist. Rosenström studerte jus fra 1991 til 1996
og var aktivt engasjert i Høgskolen i Gøteborgs pubdrift hvor han raskt ble kjent for sine ironiske og humoristiske viser som han fremførte på gitar på ulike fester. Når Björn Rosenström var ferdig med studiene i 1996, gikk han til et platestudio sammen med sin bror Jonas Rosenström og begynte å spille inn platen ”Låtar som är sådär” Hele albumet ble spilt inn på en halvannen dag. Björn trykket opp 1000 eksemplarer av albumet som han solgte i puben fra studietiden. Border Music i Gøteborg distribuerte året etter albumet til platebutikker i Sverige og selv uten markedsføring solgte albumet 110.000 eksemplarer! Med sine unike tekster og melodier har Rosenström blitt en folkekjær artist og enten man vil eller ikke kan de fleste synge med på ”Het”, ”Pojkarna som busar”, ”Johanna og Sven” og ”Lurad” med flere.