80´s show med 3 store legender!

De tre gode vennene Dag Ingebrigtsen,Knut Erik Østgård og Ole Evenrud har kjent hverandre godt siden starten av 80-tallet. De har også jobbet sammen både «titt og ofte» siden da.Men aldri alle tre samtidig ,før nå.

Dag er kjent som mannen bak «The Kids»,»TNT»og var vokalist i «Tindrum»,og har sunget og skrevet sanger som : «Forelska i lærer´n»,»Værra med meg hjem i natt»,»Kings of the 7 seas» og «Drums of war». Knut Erik er kjent som sangeren i «Return» og stemmen til «Sing me a song»,»Bye,bye Johnny» og»Change the attitude» m.fl. Ole , var kanskje mest kjent som «Ole i´Dole» på 80 tallet , og leverte hits som : «Det vakke min skyld» og «This town ain´t big enough for the both of us» m.fl.

Sammen med «Hans Orkester»,har de nå slått seg sammen for første gang.Til et forrykende 80-tallshow på «Kraftfestivalen» – en helaften med høyt hår og luftige gitarer.

Kjøp billetter her: http://bit.ly/kraftfestivalen