Bo Kaspers Orkester blir hovedartist fredag 10. august!

Vi har holdt på en stund for å få booket bandet til Kraftfestivalen. De har ikke mange spillejobber i Norge. De spiller på Hvaler i juli, og kommer til Kraftfestivalen i august, sier kraftgeneral Tommy Leret

Nå er det klart at Bo Kaspers Orkester blir hovedartist fredag 10. august.

– Det er moro at Bo Kaspers Orkester kommer. Fredag er voksenkveld, og vi håper at programmet fenger. Det er vanskelig å finne noe som passer inn, medgir Leret.

Billetter ligger ute

I tillegg til Bo Kaspers Orkester, står Høst på scenen samme kveld. Billetter til årets kraftfestligheter ligger allerede ute for salg.

Tilbake på Kraften

Et dykk i arkivet til Smaalenenes Avis viser at Bo Kaspers Orkester spilte på Kraftfesivalen for 11 år siden. I 2007 slet Kraftfestivalen med glissent oppmøte, og svenskene trakk mest folk.

Siden 1992 har Bo Kaspers Orkester gitt ut 11 studioalbum og tre samleskiver som til sammen har solgt i over 2 millioner eksemplarer.

De har på over to tiår skapt klassiske låter som «Det går en man omkring i mina skor», «Hon är så söt», «Amerika», «Ett & noll», «Vi kommer aldrig att dö», «Ett ögonblick i sänder», «Undantag», «I samma bil» och «Innan allt försvinner». Deres lett sofistikerte blandning av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner ble i hjemlandet Sverige belønnet med en Grammis for Årets band 1998.

Posted 27. april 2018 in: Uncategorized by Lindis Leret

Comments are closed.