FORTUNATE SONS – THE CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL EXPERIENCE

Med klassikere som Proud Mary, Down on the Corner, Cotton Fields, Bad Moon Rising, Who´ll stop the Rain og Midnight Special m.fl.dominerte Creedence Clearwater Revival på hitlistene verden over i perioden 1968 – 1973. De spilte seg inn i hjertene til en hel generasjon, og har påvirket flere generasjoner siden. Fortunate Sons er et bevis på det sistnevnte.

Til tross for at medlemmene ikke engang var påtenkt under originalenes storhetstid henter Fortunate Sons – the Creedence Clearwater Revival Experience fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for.  En konsert med bandet dekker behovene til både de som vil la rytmene ta overhånd på kroppen og de som vil synge med av full rockehals, og de omtales derfor avmange som norges beste Creedence band!

Så seriøst har bandet tatt oppgaven at de i 2017 la ut på turne med det egenproduserte kulturhusshowet Creedence StoryNight, som i tillegg til å gi publikum et gjenhør med alle hitsene til CCR, også forteller historien til originalene og bakgrunnen for flere av låtene. Showet tok de med rundt i hele Norge, og de avsluttet 2017 foran et ekstatisk publikum på ærverdige Chat Noir i Oslo.

Her er noen av tilbakemeldingene fra publikum etter å ha sett showet:
«Det var helt topp, slager på slager! TAKK!»
«Det var en fantastisk bra konsert! Garantert at jeg skal på f

 

 

lere konserter!»
«Det var litt av ein kveld. Anbefaler alle som får det til å oppleve!»
«Ja, dette var SÅÅ bra konsert! Anbefales!»
«Takk for et fantastisk show!»

Tilbakemelding fra arrangører

“Creedence StoryNight var på mange måter konsertarrangørers drøm å jobbe med. På forhånd var de tydlige og klare i kommunikasjonen om hva de kunne tilby samt behovene for et vellykket arrangement. I tillegg skapte de lokal oppmerksomhet gjennom engasjerende innslag på Facebook. Publikum storkoste seg på konserten og tilbakemeldingene inkluderte utsagn som: det var knallbra, jeg håper de kommer igjen; kjempebra konsert med gamle gode låter; satte pris på at de orienterte litt før låtene de spilte og; de var like gode som originalen.”

 

Posted 14. juni 2018 in: Uncategorized by Lindis Leret

Comments are closed.