Onesize bluesrockband fra Rakkestad spiller i Bakgården

Onesize bluesrockband er et band fra Rakkestad som har drevet på i ca 12 år og består av seks mann. Store deler av repertoaret deres er hentet fra 60 – og 70 – tallets mer profilerte band, som f.eks Fleetwood Mac, Beatles, Cream, Wishbone Ash og Ray Carles for å nevne noen, i  tillegg til egne låter og noe nyere stoff. Selv om det er coverlåter de spiller for det meste, så har de gjort egne arrangement på det meste av stoffet, noe som etter hvert har gitt dem et særpreg. Bandet har opptrådt på festivaler, bluesklubber, messer, kulturhus og diverse konsertarrangement, og består av John Hauge gitar, Pål Simen Stemmedalen vokal og perkusjon, Halvor Andersen gitar, Jørn Fossum Saxofon, Lasse Nærby trommer og Bjørnar Svepstad bass. Onesize Bluesrockband ser frem til å spille på årets Kraftfestival og håper på god konsertstemning.Bakgården Fredag 10.august.

Posted 25. juni 2018 in: Uncategorized by Lindis Leret

Comments are closed.